• Modern felszerelés, digitális röntgen


 • // Második labda
 • Kártyás fizetés


 • //Harmadik labda
 • Tapasztalt állatorvosok, szakképzett asszisztencia


 • //Negyedik labda
 • Modern felszerelés, digitális röntgen


 • //Ötödik labda
 • Állandó akciók!


 • // Hatodik labda
 • Folyamatos fejlesztések


 • // VÉGE, ez alatt már ne szúrj be semmit!
%

dr. Dávid Zoltán időpontos betegfogadási rendje

Kedves Gazdik!

Az időpontfoglalási rendszer népszerűségére való tekintettel keddi napokra megtartottuk ezt a lehetőséget, így továbbra is tudnak a megszokott minup rendszeren keresztül Dávid doktor úrhoz időpontot foglalni:

https://app.minup.io/book/dr-david-zoltan

A hét minden napján pedig továbbra is, beosztás szerint -melyet minden pénteken a Facebook oldalunkon teszünk közzé- érkezési sorrendes ambuláns rendelés keretén belül fogadja betegeit.

Időpontfoglalásra természetesen telefonon is állunk szíves rendelkezésükre!

Kutyachip

2013. január 1-től kezdődően a 4 hónapos életkort elért kutyák már csak mikrochippel megjelölve tarthatók.

A kutyachip az állatvédelem egyik leghasznosabb találmánya. A rizsszem nagyságú üvegkapszula egy pici antennát és egy chipet foglal magában, ami egy 15 számjegyből álló kódot tárol. A chipet az állatorvos ülteti be egy injekciós tűhöz hasonló beadó eszközzel a nyak bal oldalának bőre alá és ő tudja regisztrálja az országos adatbázisban. A mikrochip beültetése fájdalommentes, 2 perces procedúra, amelyet azonban csak az arra felhatalmazott állatorvos végezhet el. 

A Magyar Állatorvosi Kamara chipezési szabályzatában részletesen szabályozza a mikrochip beültetését, lépésről lépésre meghatározva azokat a tennivalókat, amelyeket az állatorvosoknak el kell végezniük, mielőtt a mikrochipet behelyeznék a helyére.

Fontos tudnivaló, hogy a mikrochip önmagában nem sugároz jeleket, csak egy speciális leolvasó rádiójeleire válaszolva adja vissza a benne tárolt számsort.


A chipben tárolt kódhoz az adatbázisban hozzárendelhetőek a tulajdonos adatai, elérhetőségei. A chip elsődleges célja az állat azonosíthatósága. Ha a kutyát megtalálója orvoshoz viszi, ott egy leolvasóval ellenőrzik, hogy van-e benne chip. Ha a kutya rendelkezik azonosítóval, az állatorvos azonnal értesíteni tudja az állat gazdáját, hiszen a gazdi adatait a chipszám segítségével le tudja kérni a rendszerből.

A kutyatartó kötelessége, hogy az állatorvosnál kezdeményezze kutyája megjelölését. A chippel megjelölt eb tulajdonosának, tartási helyének megváltozása, vagy az állat elpusztulása esetén az eb tartója az adatváltozást 8 napon belül köteles a magánállatorvossal az adatbázisban regisztráltatni.

A PETVETDATA

A Magyar Állatorvosi Kamara alakította ki saját adatbázisát, a PETVETDATA-t, melyhez bizonyos azonosítókkal minden veszettség elleni oltásra jogosult állatorvos férhet hozzá. Ezt az adatbázist 2005-ben eredetileg az Európai Uniós Állatútlevelek nyilvántartásra hozták létre, és tartalmazza az állat egyedi azonosítóit, fő jellemzőit, az útlevél kiadásához szükséges veszettség elleni oltások adatait, valamint az állattulajdonos adatait. Nagy előnye, hogy itthon ez ma a legnagyobb online elérhető adatbázis.

Annak érdekében, hogy a PETVETDATA a lehető legteljesebb adatbázissá tudjon válni és az útleveles kutyákon kívül is minden chipezett kutya szerepeljen benne, 2006 októbertől mindenki számára hozzáférhetővé vált az oldal egy szűkített információs megjelenéssel.

Ha felkeresi a www.petvetdata.hu internetes honlapot és ott a keresőbe beüti a saját kutyája chipszámát vagy útlevélszámát, ellenőrizni tudja, hogy a kutya szerepel-e ebben a nyilvántartásban. Amennyiben nem találja, és ezt jelzi nekünk, elvégezzük a regisztrációt. A nyilvános adatok mindössze a kutya nevét, fajtáját és chipszámát tartalmazzák. A gazda adataihoz csak az állatorvos jogosult hozzáférni.

Rendelési időnk

Hétfő:10-12 16-19
Kedd:10-12 16-19
Szerda:10-12 16-19
Csütörtök:10-12 16-19
Péntek:10-12 16-19
Szombat:10-13

Translate To:

Kártyás fizetési lehetőség

Nálunk fizethet kényelmesen, kártyával is!

Térkép

Elérhetőségünk

Dr. Dávid Zoltán állatorvosi rendelője

2030 Érd, Bokor u. 28.

+3623/372293

info@erdvet.hu