• Modern felszerelés, digitális röntgen


 • // Második labda
 • Kártyás fizetés


 • //Harmadik labda
 • Tapasztalt állatorvosok, szakképzett asszisztencia


 • //Negyedik labda
 • Modern felszerelés, digitális röntgen


 • //Ötödik labda
 • Állandó akciók!


 • // Hatodik labda
 • Folyamatos fejlesztések


 • // VÉGE, ez alatt már ne szúrj be semmit!
%

dr. Dávid Zoltán időpontos betegfogadási rendje 2023. szeptember

Kedves Gazdik!

2023 szeptemberében Dávid doktor úr családja új trónörökössel bővül, kisfia születéset követően pedig 6 hétig szeretne kicsivel több időt a családjával tölteni. Ez idő alatt így a megszokott heti 4 hétköznap + havi 3 szombat rendelési ideje szeptember közepétől október végéig az alábbiak szerint módosul majd.

Szeptember 11. hétfőtől Október 31. keddig doktor úr heti két napon csak időpontos bejelentkezés alapján fogad majd betegeket és péntekenként a műtéteteket végzi majd. Rendelés természetesen továbbra is minden nap lesz a megszokottak szerint, ezeken a napokon Póth-Szebenyi doktornő vagy Tündér doktor várja majd Önöket.

 

Dávid doktor úrhoz pedig:

Keddenként: 10:00-16:00 között lehet hozzá vizsgálatra, oltásra és konzultációra időpontot foglalni 10-20 és 25 perces beosztásokkal,

Csütörtökönként pedig 14:00-19:00 áll rendelkezésükre, ugyanebben az időpontos rendszerben.

 

Műtéteket (ivartalanítások, daganat eltávolítások illetve egyéb speciális műtétek) és doktor urat igénylő vizsgálatokat (altatásos röntgenvizsgálatok szűrési céllal, szemszűrések) rendelőnkben ez idő alatt csak a pénteki napra tudunk majd felvenni, mert ezeket a beavatkozásokat is Dávid Zoltán doktor úr végzi majd, ezeken a napokon napi átlagosan 5 műtéti és egyéb időpont kiadására lesz kapacitás.

 

Műtéti időpontot továbbra is csak recepciós kolléganőinknél telefonon tudnak, keddi és csütörtöki időpontos vizsgálatra pedig szintén kolléganőinken keresztül vagy Önök is otthonról az alábbi linken keresztül:

https://app.minup.io/book/dr-david-zoltan

 

FONTOS TEHÁT: Természetesen az érkezési sorrendes ambuláns betegellátásunk továbbra is a megszokottak szerint üzemel majd, hétfőnként és péntekenként dr. Póth-Szebenyi Bettina doktornő várja Önöket majd egész nap szeretettel, míg kedd-szerda-csütörtökön és szombatonként dr. Tündér Péter rendel majd Dávid doktor időpontos rendszere mellett.

 

2023. november 2-ától előreláthatólag visszaáll majd a rendelés a normál kerékvágásba és Dávid doktor újra elérhető lesz a hét 4 napján illetve műtéteket is újra lehet majd a megszokott hétköznapi műtéti időpontokra foglalni.

 

 

Megértésüket köszönjük!

Éltető szaft

Posted on 2015 / Oct / 1 by Administrator

Egyszer egy kórházi ágyon hevertem és megütötte a fülem ez a két szó: éltető szaft. Állítólag Goethe nevezte így a vért. Kutattam utána, hogy vajon levelezéseiben, költeményiben e, de nem találtam semmi biztosat. Minden esetre, most útjára indul egy cikksorozat ezzel a címmel. Talán kitaláltátok már kedves barátaim, hogy a cím ellenére ez nem gasztro-, vagy irodalmi blog lesz, a biológia lesz a központi téma, azon belül is főleg a vérről fogtok legtöbbször olvasni annyi érdekeset, hogy nem is gondoltátok volna (hogy miért pont a vér, azt nemsokára elárulom), valamint időről időre előveszünk olyan témákat amik szorosabban kapcsolódnak a betegségekhez, állatorvosláshoz.

Miért pont a vér?

Egészen apró gyerek voltam, mikor rájöttem, hogy különleges kapcsolatom van a vérrel, egészen pontosan nem tudok nélküle élni. Kicsivel később rájöttem, hogy így van ezzel több milliárd embertársam is. Aztán láttam, hogy időről időre vannak, akiknek kevés lesz az éltető szaftból, megint mások ilyenkor tudnak nélkülözni egy keveset a sajátjukból és sokan fel is ajánlják azt a keveset önként, nem várva ellenszolgáltatást. Addig is viszonylag rendes gyerek voltam, átadtam a helyemet a buszon, meg átkísértem az időseket az úttesten, de gondoltam, ideje egy újabb szintet megugrani, és beszálltam én is a nagy önkéntes adok-kapokba (és itt az is legény ám aki adja).

És, hogy mi a blog célja?

Ha csak egy ember is beszáll ebbe az adok-kapokba, olvasván a bejegyzéseket, én már boldog leszek, a célomat már elértem. De nem tagadom, hogy szeretnénk szórakoztatni, szeretnék ismeretet terjeszteni, felhívni a figyelmet arra, hogy bár egy okostelefon segítségével virtuálisan bejárhatjuk a világot és űrszondáink lassan a naprendszert is elhagyják, gyakran szervezetünk legalapvetőbb rezdüléseivel sem vagyunk tisztában, vagy, hogy a Hold felszínét jobban ismerjük, mint az óceánok mélyét, vagy, hogy alapvető dolgok ott vannak az orrunk előtt és észre sem vesszük őket. –erről csak annyit, hogy nemrég fedeztek fel anatómusok egy addig nem ismert ízületi szalagot az ember térdében. Nem a szomszéd galaxisban egy újabb exobolygót, nem, itt a térdünkben, egy méterre a szemünktől egy szalagot. Bele se merek gondolni, mi lenne, ha alaposabban rápillantanék a nagy lábujjamra. Na, ezek miatt gondolom, hogy a biológia a legérdekesebb tudomány (igen elfogult vagyok) és bár gondolhatnánk, hogy az informatika, számítástechnika, vagy akár a csillagászat, űrkutatás jócskán beelőzi a biológiát, annak bármely ágát, szerintem minimum egyenrangúak.

Ez volt tehát a beköszöntő. Kicsivel több, mint egy hét múlva jelentkezik az első tényleges bejegyzés, a téma a gyulladás lesz (ha sikerül összehoznom egy alapos leégést a szabadságom alatt, akkor tuti, hogy fényképpel is illusztrálom). Ja, és hogy miért hevertem a kórházi ágyon? Épp vért adtam.


Rendelési időnk

Hétfő:10-12 16-19
Kedd:10-12 16-19
Szerda:10-12 16-19
Csütörtök:10-12 16-19
Péntek:10-12 16-19
Szombat:10-13

Hírlevél

Translate To:

Kártyás fizetési lehetőség

Nálunk fizethet kényelmesen, kártyával is!

Térkép

Elérhetőségünk

Dr. Dávid Zoltán állatorvosi rendelője

2030 Érd, Bokor u. 28.

+3623/372293

info@erdvet.hu